Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاهو نیوز با اشاره به اینکه ایرانی‌ها با استفاده از گوگل موفق شده بودند وبسایتی را که سیا برای ارتباط با عاملان استفاده می‌کرد، کشف کنند، نوشت: مقامات آمریکایی معتقدند ایران به طور تحلیلی شبکه اطلاعاتی سیا را کشف و شناسایی کرد.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یاهو نیوز با اشاره به اینکه ایرانی‌ها با استفاده از گوگل موفق شده بودند وبسایتی را که سیا برای ارتباط با عاملان استفاده می‌کرد، کشف کنند، نوشت: مقامات آمریکایی معتقدند ایران به طور تحلیلی شبکه اطلاعاتی سیا را کشف و شناسایی کرد به این معنی که ابتدا اطلاعات به ‏دست آمده توسط واشنگتن را بررسی کرد و سپس افرادی که به این اطلاعات دسترسی داشتند، شناسایی و از میان آن‌ها جاسوسان را ‏شکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این عملیات، نفوذ در سیستم ارتباطی سازمان سیا بود. ‏

یاهو نیوز در مطلبی به قلم زاک دورفمن و جنا مک لالین نوشت: بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ جامعه اطلاعاتی آمریکا در ارتباطات مخفی اینترنتی با شکست‌های فلج‌کننده‌ای مواجه شد، ‏سیستمی که برای پیام‌رسانی میان عاملان مختلف سیا در سرتاسر جهان از اهمیت زیادی برخوردار بود. این مشکل گزارش نشده ‏جهانی که پیشتر از آن ذکر کردیم، از ایران کارش آغاز شده بود و شاخ و برگش در جهان گسترانیده شد و علی‌رغم هشدار‌ها ‏درخصوص آنچه رخ داده، اقدامی اساسی برای رفع نقص آن صورت نگرفت تا اینکه ده‌ها تن از منابع اطلاعاتی طی سال‌های ‏‏۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ در چین به دام افتادند... گزارش یاهو از این رویداد براساس گفته‌های یازده افسر سابق اطلاعاتی است که آگاهی مستقیم از این رویداد دارند و به ‏شرط عدم افشای هویت همکاری کرده‌اند. چندین نفر از آنان گفتند که خسارت این نفوذ بسیار جدی بود و تا زمان زیادی آثار آن ‏باقی خواهد ماند.
این تنها مسئله یک عملیات ناموفق نیست بلکه حکایت از شکستی دارد که هرگز به طور مناسبی از آن یاد نشده است. ناتوانی ‏دولت در حل مشکل امنیت ارتباطات تا زمانی ادامه یافت که منابع زیادی در چین به دام افتادند. یکی از مقامات سابق می‌گوید ‏‏ «هنوز درگیر پیامد‌های آن هستیم.»
در این مطلب آمده است: یکی از بزرگترین ناکامی‌های اطلاعاتی در ایران و سال ۲۰۰۹ رخ داد، هنگامی که دولت اوباما اعلام کرد موفق به کشف ‏تاسیسات زیرزمینی هسته‌ای در ایران شده است. ایرانیان که از این افشاگری خشمگین شده بودند، عملیات گسترده‌ای ‏برای پیدا کردن جاسوس نفوذی به راه انداختند. یافتن جاسوس کار چندان دشواری نبود چراکه سازوکار ارتباطی سیا برای نقل و ‏انتقال پیام با عاملان نفوذی دچار رخنه شده بود. مقامات پیشین آمریکا گفتند که این سیستم ارتباطی اینترنتی که پیشتر در مناطق ‏جنگی خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفته بود، به منظور تحمل عملیات پیچیده ضد جاسوسی توسط کشور‌هایی مانند چین و ایران ‏طراحی نشده بود و هرگز قرار نبود به منظور مکالمات طولانی میان دو نفر از آن استفاده شود. مسئله این بود که به مدت طولانی ‏و توسط افراد زیادی این سیستم مورد استفاده قرار گرفته بود و اگرچه قدیمی بود، مشکلی برای این سیستم ابتدایی پیش نیامده بود.
به گفته یکی از مقامات این سیستم در بسیاری از موارد برای اهدافی وسیع‌تر از ظرفیتش مورد استفاده قرار گرفته بود. گفته می‌‏شود به علت سهولت استفاده، نقایص این سیستم مورد غفلت قرار گرفته بوده است... در سال ۲۰۱۰ معلوم شد که ایران موفق شده عاملان نفوذی را شناسایی کند. در سال ۲۰۱۱بود که ایران به طور رسمی اعلام کرد ‏شبکه‌ای از ۳۰ جاسوس آمریکا را کشف و منهدم کرده است. مقامات می‌گویند نفوذ ایران به سیستم ارتباطی سیا، تلفات بسیار ‏کمتری از چین به دنبال داشت، اما این اتفاق ضربه بزرگی به سامانه اطلاعاتی و خبرگیری در ایران در زمان حساس توسعه ‏برنامه هسته‌ای این کشور وارد کرد. ‏مقامات آمریکایی معتقدند ایران به طور تحلیلی شبکه اطلاعاتی سیا را کشف و شناسایی کرد به این معنی که ابتدا اطلاعات به ‏دست آمده توسط واشنگتن را بررسی کرد و سپس افرادی که به این اطلاعات دسترسی داشتند، شناسایی و از میان آن‌ها جاسوسان را ‏شکار کرد. نتیجه این عملیات، نفوذ در سیستم ارتباطی سازمان سیا بود. ‏
در سال ۲۰۱۱ یک برنامه تلویزیونی ایرانی که خبر دستگیری جاسوسان آمریکایی را منتشر کرد، خبر داد که سازمان سیا وب ‏سایت‌هایی برای شرکت‌های جعلی ایجاد کرده بود تا به استخدام افرادی در ایران با وعده ویزا، تحصیل و شغل در آمریکا ‏بپردازند. ایرانی‌ها که فکر نمی‌کردند کار غیرمشروعی کرده باشند در نهایت به ملاقات ماموران جذب نیروی سیا در دوبی و ‏استانبول می‌رفتند. اگرچه ایرانی‌ها نگفتند که چطور در این شبکه نفوذ کردند، دو مقام پیشین سیا معتقدند ایرانی‌ها با استفاده از ‏یک جاسوس دوجانبه موفق شدند سیستم ارتباطی سیا را کشف کنند. این سیستم برای برقراری ارتباط آنلاین با ماموران در مناطق ‏دورافتاده عملیاتی مانند ایران و چین که ارتباط حضوری خطرناک بود به کار گرفته می‌شد... مقامات ‏سیا اعتقاد داشتند ایران موفق به نفوذ در کانال‌های ارتباطی آن‌ها شده است.   آن‌ها از سادگی عملیات نفوذ ایران دچار شوک و ‏حیرت شده بودند. ‏در حقیقت ایرانی‌ها با استفاده از گوگل موفق شده بودند وب سایتی را که سیا برای ارتباط با عاملان استفاده می‌کرد، کشف کنند. از ‏آنجا که گوگل مدام در حال شخم زدن اینترنت برای یافتن اطلاعات جدید است، قابلیت این را دارد که به عنوان یک ابزار تحقیقاتی ‏خارق‌العاده حتی عملیات ضد جاسوسی مورد استفاده قرار بگیرد. موتور جست‌وجوی گوگل به کاربران امکان می‌دهد از ابزار ‏پیشرفته جست‌وجو استفاده کنند از قبیل: AND، OR و غیره. این‌ها وب سایت‌ها را با دقت بالا استخراج و شناسایی می‌کنند. به گفته ‏یکی از افسران سابق سیا، به محض اینکه جاسوس دوجانبه، وب سایت ارتباطی با سیا را به ایرانی‌ها نشان داد، آن‌ها شروع به کاوش ‏اینترنت کردند تا سایت‌های مشابه را بیابند و پس از یافت آن‌ها موفق شدند افراد بازدیدکننده از آن سایت‌ها و سرانجام ماموران سیا ‏را شناسایی کنند. منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جاسوسی اطلاعاتی از ایران آمریکا سازمان جاسوسی CIA

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران

تین نیوز

رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران بیش از ۲۶۰۰ نفر از ۸۰ کشور برای حضور در نمایشگاه ایران اکسپو و اجلاس بین المللی ایران و آفریقا ثبت نام کردند، اما تنها ۲۰۰۰ نفر پذیرش شدند و مابقی عملا دفع شدند چون به دلیل محدودیت هتل های تهران، امکان میزبانی این تعداد مهمان در پایتخت عریض و طویل کشور وجود نداشت! محدودیت روابط دیپلماتیک بر صنعت هتلداری در کشور اثر گذاشته و رشد آن را متوقف کرده است.

به گزارش تین نیوز، زیرساخت ها نقش بسزایی در توسعه صنعت هتل داری دارند، شبکه های حمل و نقل عمومی شهری باید به گونه ای طراحی شوند که مسافران در کمترین زمان از فرودگاه به هتل برسند.

کمبود هتل در تهران به هر دلیلی که باشد، نشانه خوبی نیست؛ پایتخت با این روند، فرصت های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کارساز را از دست می دهد.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران
  • به پایان عمر سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک می‌شویم‌
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • روح جاسوسان شوروی بازگشته؛ افزایش عملیات خرابکارانه روسیه در اروپا
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • تیم‌های تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج)
  • چندین تیم تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج)