Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@01:01:34 GMT

یاهو نیوز: سیاست ترامپ و بایدن درباره افغانستان بسیار مشابه است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۱۳۰۳

یاهو نیوز: سیاست ترامپ و بایدن درباره افغانستان بسیار مشابه است

‍‍‍‍‍‍

باوجود تفاوت دیدگاه‌های دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا درباره بسیاری از مسایل، دیدگاه دونالد ترامپ در افغانستان بسیار شبیه به آن چیزی است که جو بایدن همواره خواستار آن بوده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از «یاهو نیوز»، اختلافات سیاسی بین دونالد ترامپ و «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فاحش است، به استثنای یک مورد قابل توجه: سیاست ترامپ در افغانستان بسیار شبیه همان چیزی است که بایدن همیشه خواستار آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایدن در سال 2009 به عنوان معاون اول رئیس جمهور آمریکا مقابل درخواست سران نظامی این کشور برای افزایش چند ده هزار نفری نیروها در افغانستان مقاومت کرد اما موفق نبود و آگوست سال 2010 میلادی سطح نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان به 100 هزار نفر افزایش یافت.

اکنون 11 سال پس از این رویداد، ترامپ در حال کاهش سطح نیروهای آمریکایی در افغانستان به کمتر از 5 هزار نفر است که بیشتر نیروهای باقیمانده را نیز نیروهای مبارزه با تروریسم و مشاوران نظامی به نیروهای افغان تشکیل خواهند داد.

دولت آمریکا با ناکامی برای شکست طالبان با این شبه‌نظامیان یک توافق صلح را امضا کرده و واشنگتن اکنون منتظر آغاز مذاکرات دولت افغانستان و طالبان است.

با نگاهی در وبسایت کارزار انتخاباتی بایدن می‌توان دید که رویکرد وی درباره افغانستان تغییر زیادی نکرده و در قسمت مربوط به رویکرد بایدن درباره افغانستان آمده است: «بایدن به جنگ‌های بی‌پایان در افغانستان و خاورمیانه پایان می‌دهد که هزینه‌های مالی و جانی ناگفته‌ای برای ما داشته است؛ او همانطور که می‌گفت اکثر نیروهای ما را از افغانستان به خانه می‌آورد و مأموریت ما را بطور دقیق بر القاعده و داعش متمرکز می‌کند.»

این در حالی است که ترامپ نیز نظر مشابهی درباره افغانستان دارد و براساس گزارش‌ها حتی پنتاگون را برای خروج کامل نیروها از افغانستان پیش از انتخابات ماه نوامبر تحت فشار قرار داده بود.

ترامپ: نیروهای آمریکایی در افغانستان به 4 هزار نفر کاهش می‌یابندجو بایدن: مسئولیتی درباره بازگشت طالبان به قدرت نخواهم داشت«ان پی آر»: دولت افغانستان با تاخیر در مذاکرات صلح منتظر نتایج انتخابات آمریکا است

کارشناسان بر این باورند که عدم تغییر رویکرد بایدن درباره افغانستان نباید تعجب‌آور باشد زیرا با توجه به ناکامی‌های 12 سال گذشته تصور اینکه وی موضع خویش را تغییر دهد دشوار است.

کارشناسان می‌افزایند که بایدن در صورت پیروزی در انتخابات ممکن است تمرکزش را بر مذاکرات دیپلماتیک و حضور نظامی نسبتاً ناچیز برای عملیات مبارزه با تروریسم متوجه کند.

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط طالبان دونالد ترامپ اخبار "افغانستان" بیشتر بخوانید... میزان وابستگی خروج نظامی آمریکا به مذاکرات بین‌الافغانی؛ دولت افغانستان کجای ماجرا است؟ غنی مسئولیت آزادی طالبان را به دوش لویه‌جرگه انداخت/ آیا مذاکرات بین‌الافغانی موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... میزان وابستگی خروج نظامی آمریکا به مذاکرات بین‌الافغانی؛ دولت افغانستان کجای ماجرا است؟ غنی مسئولیت آزادی طالبان را به دوش لویه‌جرگه انداخت/ آیا مذاکرات بین‌الافغانی موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ واژه های کاربردی مرتبط طالبان دونالد ترامپ اخبار "افغانستان" پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ داماد جعبه سیاه متواری عربستان سعودی بازداشت و ناپدید شد ۲ استقبال اتحادیه اروپا از توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ۳ دیپلمات روس: به‌خلاف ادعای آمریکا، ایران عامل بی‌ثباتی اوضاع عراق نیست ۴ معاون بایدن: ترامپ با شکست در شورای امنیت آمریکا را منزوی کرد ۵ گروسی: زمان راستی‌آزمایی آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران محرمانه است ۶ روسیه: مکانیزم ماشه، آینده و پیگرد قانونی‌ ندارد ۷ چرا رسانه‌های صهیونیستی واژه «الخلیج الکبیر» را ترویج می‌کنند؟ ۸ دبیرکل حزب الله لبنان: پاسخ اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی داده خواهد شد مهمترین اخبار بین الملل روسیه: مکانیزم ماشه، آینده و پیگرد قانونی‌ ندارد ائتلاف فتح: آمریکا هیچ جدیتی در حمایت از توسعه اقتصادی عراق ندارد دیپلمات روس: به‌خلاف ادعای آمریکا، ایران عامل بی‌ثباتی اوضاع عراق نیست گروسی: زمان راستی‌آزمایی آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران محرمانه است مهمترین اخبار تسنیم روحانی: رونق اقتصادی از اهداف دولت است شمارش معکوس برای آغاز سرنوشت‌ سازترین مرحله جنگ یمن معاون وزیر خارجه: مراودات تجاری ایران با کشورهای همسایه افزایش می‌یابد دیپلمات روس: به‌خلاف ادعای آمریکا، ایران عامل بی‌ثباتی اوضاع عراق نیست گروسی: زمان راستی‌آزمایی آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران محرمانه است درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان دونالد ترامپ اخبار افغانستان طالبان دونالد ترامپ اخبار افغانستان مذاکرات بین الافغانی درباره افغانستان دولت افغانستان دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

در ویدئوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، حوریه مصدق، زن افغان فعال حقوق بشر در فرودگاه هیترو لندن به زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در صلح با طالبان می‌گوید: افغانستان را تباه کردی.

به گزارش فرارو، زلمی خلیلزاد در پاسخ می‌گوید که او هم از وضعیتی که در افغانستان پیش آمده است راضی نیست و از وضعیت زنان پس از تسلط طالبان بسیار متاثر است.

وی تاکید می‌کند تا زمانیکه افغان‌ها به یک توافق کلی برای یک افغانستان آباد و آزاد و پیشرفته نرسند کار ناتمام است.

خلیلزاد در پاسخ این سوال که آیا در اعتماد به طالبان اشتباه کرده است، می‌گوید: اعتماد هیچوقت نبوده، فیصله‌هایی [تصمیم‌ها]که گرفته شده بود، [این بود که] چه شده می‌توانست شود و چه شده نمی‌توانست. هیچ وقت مسئله اعتماد نبود.

خلیلزاد درباره اینکه آیا از زنان افغانستان عذرخواهی می‌کند، می‌گوید: نه، عذرخواهی نمی‌کنم. آن‌هایی که این وضع را بوجود آورند باید عذرخواهی کنند.

در ۲۹ فوریه ۲۰۲۰ زلمی خلیلزاد به نمایندگی از آمریکا با عبدالغنی برادر، نماینده طالبان توافقنامه موسوم به آوردن صلح به افغانستان را امضا کردند که پس از آن طالبان به‌سرعت پیشروی کرده و در ۱۵ آگوست/اوت نظام جمهوری را ساقط کردند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت