Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اصولی هلان، نویسنده کتاب «جاسوسی نوین» در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره هدف خود از تالیف این کتاب اظهار داشت: با توجه به گسترش فضای مجازی در میان اقشار مختلف مردم، یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید توجه ویژه‌ای بدان داشت، حفظ امنیت در این فضا است. خطرات گوناگونی در این فضا حریم خصوصی و امنیت کاربران را تهدید می‌کند؛ بنابراین لازم است همه افراد با این خطرات و تهدیدها آشنا باشند تا پس از آن راه‌های پیشگیری و مقابله با آن خطرات را آموخته و به کار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس، اولین مرحله این است که کاربران تهدیدات را بشناسند. متأسفانه در حال حاضر مقوله امنیت سایبری و مسائل مرتبط با حفظ امنیت حریم خصوصی با مسائل سیاسی و جناحی درهم آمیخته است. این امر موجب شده که سیاست‌گذاران امکان سیاست‌گذاری درست و منطقی را نداشته و مجریان نیز قادر به اجرای درست و دقیق قوانین و سیاست‌های مرتبط با موضوع نباشند. در این کتاب تلاش شده تا شواهدی ارائه شود که کاربران فضای مجازی نسبت به برخی مسائل حوزه امنیت سایبری آگاهی پیدا کنند.

وی درباره ویژگی‌های خاص این کتاب افزود: مهم‌ترین ویژگی این کتاب آن است که تمام اسناد و اخبار این کتاب از رسانه‌های آمریکایی و اروپایی جمع‌آوری‌ شده است.

اصولی هلان در پاسخ به اینکه جامعه مخاطبان این کتاب چه گروه یا گروه‌هایی هستند، گفت: این کتاب برای همه‌کسانی که با فضای مجازی سروکار دارند، می‌تواند مفید باشد. با اینکه این کتاب توسط یک ناشر دانشگاهی به چاپ رسیده، ولی حتی برای دانش آموزان و بانوان خانه‌دار هم قابل‌استفاده است.

نویسنده کتاب «جاسوسی نوین» درباره مهم‌ترین مسئله مطرح شده در کتاب ابراز داشت: در بخشی از این کتاب اخبار و اسناد مربوط به جاسوسی از مقامات و نهادهای بین‌المللی آمده است. جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از دفتر اتحادیه اروپا، دیپلمات‌های گروه ۲۰، ۳۵ تن از رهبران جهان، دیپلمات‌های فرانسوی، رئیس‌جمهور برزیل و ... در بخش دیگر این کتاب به تلاش آژانس امنیت ملی آمریکا برای جاسوسی از مردم دنیا اشاره شده و اخبار و اسنادی در خصوص چگونگی کنترل اینترنت در سراسر دنیا، نفوذ به ایمیل میلیون‌ها کاربر، ردیابی صدها میلیون تلفن همراه، شنود مکالمات تلفنی مسافران در طول پرواز و... مطرح شده است.

وی ادامه داد: در بخش بعدی به کّم و کیف جاسوسی از طریق شرکت‌ها پرداخته شده است. فیس‌بوک، گوگل، اپل، یاهو و غیره شرکت‌هایی هستند که در قالب پروژه‌های مختلف به‌ویژه «پریزم» موظف بوده و هستند اطلاعات گوناگون از جمله عکس و فیلمِ مورد درخواست سازمان‌های امنیتی آمریکا را به آن‌ها تحویل دهند.

این مولف خاطرنشان کرد: در بخش دیگر به دو خبر منتشرشده در خصوص ایران پرداخته و در بخشی هم واکنش‌های جهانی به اخبار افشا شده از حریم خصوصی ذکر شده است. در بخش آخر کتاب در خصوص اشخاص، افراد و پروژه‌هایی که در کتاب مطرح شده است، توضیحاتی ارائه شده است.

وی در پاسخ به اینکه درباره بخشی که انعکاس دهنده واکنش‌های جهانی به موضوع نقض حریم خصوصی در فضای مجازی است، توضیح دهید، گفت: کاربران فضای مجازی در هر جای دنیا به‌محض اینکه از مباحث مرتبط با جاسوسی‌های فضای مجازی و پروژه‌های مرتبط مانند پریزم مطلع شدند، واکنش‌های مختلفی را نشان دادند. از اعتراضات خیابانی گرفته تا قطع استفاده از سرویس‌های آمریکایی. مثلاً آلمانی‌ها از ترس جاسوسی آمریکا کوچ گسترده‌ای را به ایمیل‌های ملی داشته‌اند و یا اینکه شرکت دویچه‌تله‌کام آلمان اعلام کرد که قصد دارد برای گریز از رادارهای جاسوسی آمریکا و انگلیس با اجرای طرحی گسترده مسیر ترافیک اینترنت کاربران آلمانی را تغییر دهد. علت بیان این نمونه‌ها در این بخش این است که مخاطبان این موضوع را درک کنند که مردم دنیا نسبت به مسائل مرتبط با حریم خصوصی آگاه شده‌اند و برای مقابله و پیشگیری از آن اتفاقات گوناگونی در جریان است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی کتاب رسانه نویسنده حریم خصوصی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم

صادق آهنگران، مداح پیشکسوت کشور در برنامه «برمودا» شبکه نسیم در پاسخ به سوال کامران نجف‌زاده که شما در جایی گفته بودید که احتمال نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در بین مداحان و هیئت‌ها هست، تصریح کرد: ما عملاً می‌دیدیم محتوای شعرها در برخی هیئت‌ها بخصوص در جوانان سخیف است. هرچه هم تذکر می‌دادیم، گوش نمی‌کردند. وقتی مداحی جوان باشد، سواد آنچنانی هم نداشته باشد و صدای خوب داشته باشد، وقتی در هیئتی بخواند و نیاز به خوراک داشته باشد، شاهد چنین نفوذی هستیم.

آهنگران ادامه داد: وقتی دشمنان دیدند که جوانان با مداحی و اشعار حماسی راهی جنگ هشت ساله دفاع مقدس می‌شوند و فهمیدند امثال شهید حججی‌ها و مدافعان حرم بچه هیئتی هستند، برنامه‌ریزی‌ها برای نفوذ شروع شد. بلافاصله انحرافات در هیئت‌ها شروع شد و محتوای شعرها ضعیف شد. از بعضی بیانات ناپخته مداحان معلوم بود که آن جمله جمله سنگین و وزین نیست و گاهی برای جوانان محرک است. ما در هیئت رزمندگان روی محتوای اشعار مداحی‌ها کار کردیم، تا اینکه آیت‌الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران گفت که سرویس‌های جاسوسی در حال نفود به هیئت‌ها هستند. آنجا بود که مطمئن شدیم حدسمان درست است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مداح پیشکسوت کشور در پاسخ به این سوال که آیا این گفته به سند نیاز ندارد؟ گفت: نیروهای اطلاعاتی باید بگویند چه کسانی را گرفتند و چه کسانی نفوذی بودند. آدم نفوذی با یک واسطه نمی‌آید.

وی در پاسخ به این سوال که قرار بود شما را ترور کنند؟ توضیح داد: دو سه مورد بود. یکبار اطلاعات سپاه مرا خواست و گفت فردی را گرفتیم که اسم شما جزو لیستی بوده، که می‌خواسته شما را ترور کند. یکبار دیگر هم خانمی در منزلمان را زد و گفت که دیگر آقای آهنگران مداحی نکند. برادرم جزو منافقین است و قصد ترور شما را دارد، ولی من با او موافق نیستم. مادرم هم بلافاصله گفت که اگر خدا بخواهد، پسرم را ترور می‌کنند. مادرم دم در می‌رود، تا با آن خانم صحبت کند. بعد پدرم متوجه حضور آن خانم می‌شود و به دم در می‌رود. وقتی هم که آن خانم رفت، پدرم متوجه حضور دو پسر شد، که با آن خانم رفتند. احتمال دادیم که آن خانم می‌خواست مرا بیرون بکشد، تا دست به ترور بزنند. از آن زمان در لیست حفاظتی‌ها قرار گرفتم. البته الان محافظ ندارم.

آهنگران در پاسخ به سوال نجف‌زاده که از بین مداحان جدید کار کدوم را می‌پسندید؟ گفت: مهدی رسولی. من مهدی را خیلی دوست دارم؛ چون هم پسر شهید است، هم در وادی مهدی باکری و شهداست. او روی برنامه‌هایش خیلی کار می‌کند. یکبار کنارم نشست و برنامه‌هایش را برایم توضیح داد، که هنگام مداحی چه چیزهایی را یادداشت می‌کند و چه محتواهایی در اشعارش هست.

این مداح درباره تاسیس دانشکده مداحی که مدتی به دنبال تاسیسش بود، گفت: دکتر سنگری پیشنهاد تاسیس دانشکده مداحی را داد. اختلاف‌نظرها بابت تاسیس دانشکده زیاد بود. عده‌ای می‌گفتند دانشکده باید زیر نظر حوزه علمیه برود، ولی بعضی‌ها می‌گفتند باید جدا از حوزه علمیه باشد. کار به جایی رسید تا شخص ذی‌نفوذی مانع تاسیس آن شد. وقتی یک مداح پشت میکروفن قرار می‌گیرد، باید به عربی، تاریخ و احادیث مسلط باشد. مداحان قدیم اینگونه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود