Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:02:23 GMT

یاهو از چین خارج شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۷۶۷۹۷

یاهو از چین خارج شد

به گزارش ایرنا از ساوث چاینا مورنینگ پست، یاهو روز چهارشنبه اعلام کرد که از روز اول نوامبر / ۱۰ آبان/ خدمات آن از جمله اپلیکیشن آب و هوا و یک بلاگ فناوری دیگر در سرزمین اصلی چین قابل دسترسی نیستند. این شرکت اضافه کرد که «محصولات و خدمات یاهو در سایر کشورهای جهان همچنان باقی می‌مانند.

یاهو دلیل خروجش از چین را چالش های روز افزون تجاری و محیط قانونی در این کشور ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قانون حفاظت از اطلاعات شخصی در چین که مرداد ماه سال جاری به تصویب کنگره خلق این کشور رسید، از روز دوشنبه این هفته اجرایی شد.

این قانون مقرراتی را در نظر گرفته است که جمع آوری بیش از حد اطلاعات شخصی و تبعیض قیمتی علیه مشتریان فعلی را که مبتنی بر داده‌های بزرگ است، ممنوع می‌کند. طبق این قانون، پردازشگرهای اطلاعات شخصی باید هنگام ارائه اطلاعات و بازاریابی تجاری به افراد از طریق تصمیم‌گیری خودکار از هدف قرار دادن ویژگی‌های شخصی کاربران خودداری کنند و راه‌هایی را برای رد پیشنهاد ارائه دهند.

این قانون همچنین تعلیق یا خاتمه خدمات را برای برنامه‌هایی که به طور غیرقانونی داده‌های شخصی را پردازش می کنند، الزامی می‌کند. قانون مذکور مستلزم نصب تابلوهای برجسته در مکان‌های عمومی است که در آن‌ها تجهیزات جمع‌آوری تصاویر و شناسایی اشخاص نصب شود و تصریح کند که تصاویر جمع‌آوری‌شده و اطلاعات شناسایی فقط برای حفظ امنیت عمومی قابل استفاده است.

اطلاعات شخصی حساس مانند داده‌های بیولوژیکی، اعتقادات مذهبی، سلامت، اطلاعات مالی و محل زندگی، و اطلاعات شخصی افراد زیر ۱۴ سال تحت قانون محافظت می‌شود و فقط برای یک هدف خاص و آن هم ضرورت کافی و اقدامات حفاظتی دقیق قابل پردازش است.

ماه گذشته لینکداین زیر مجموعه مایکروسافت گفت شبکه اجتماعی خود در چین را در اواخر سال جاری تعطیل می کند.

چین بازار جذابی برای غول های فناوری است که تخمین زده می شود یک میلیارد استفاده کننده از اینترنت دارد. خرید های آنلاین و خدمات پرداخت های غیر نقدی به طرز گسترده ای در این کشور استفاده می شود.

اما دولت چین روز به روز کنترل خود بر این شرکت ها را شدید تر می کند. یک قانون جدید که روز دوشنبه اجرایی شد شرکت هایی که حجم زیادی از داده ها را گردآوری می کنند ملزم می کند از حریم خصوصی کاربران محافظت کنند.

یاهو که فعالیت های اینترنتی خود در چین را در سال ۱۹۹۹ راه اندازی کرد، آخرین حضور فیزیکی باقی مانده خود را در این کشور در مارس ۲۰۱۵ تعطیل کرد.

محبوبیت یاهو در جستجوی آنلاین در دهه ۲۰۰۰ کاهش یافت، زیرا گوگل سهم بازار جهانی خود را افزایش داد و بایدو به ارائه دهنده موتور جستجوی غالب در چین تبدیل شد.

منبع: ساوث چاینا مورنینگ پست برچسب‌ها اینترنت چین مایکروسافت امنیت سایبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت چین مایکروسافت اینترنت چین مایکروسافت امنیت سایبری اطلاعات شخصی داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • درگیری مسلحانه و ۴ کشته و زخمی در زاهدان
  • درگیری مسلحانه و چهار کشته و زخمی در زاهدان
  • اعتماد به سکوهای داخلی در گرو حفاظت از داده های شخصی کاربران